Onze Gerechten

Alle gerechten, zoals tortilla’s, en kroketten worden in huis met veel liefde en aandacht bereid volgens traditionele familie-recepten van Sandra. De kaart is opgedeeld in 2 delen; de tapas en de raciones. 

De tapas is een assortiment van heerlijke kleine hapjes die je per stuk kunt bestellen. Denk aan heerlijk geroosterd brood met geitenkaas en huisgemaakte marmelades, Tortilla met Spaanse aardappel omelet of natuurlijk onze befaamde vers gemaakte kroketjes gevuld met zalm, ham, chorizo of mosselen. 

De Raciones zijn een typisch Spaanse manier van eten; de tafel vol en lekker delen! Eigenlijk zijn dit ook tapas, maar dan in grotere porties. Hier kan je denken aan onze heerlijke gamba’s, calamares, patata’s brava’s, borrelplanken, of kroketjes per 6 stuks. 

Wijnen

We hebben naast onze gerechten ook een heerlijk assortiment van bijpassende wijnen die Sandra en Johan speciaal uitgezocht hebben. Uiteraard uit Spanje! 

Na alle gerechten nog zin in een aperitief? Ook hier hebben wij enkele zeer speciale desert wijnen en drankjes uit Spaanse streken. 

Tapas

Enkele portie gerechtjes, heerlijk voor 1 persoon

Reserveren

Omdat we een klein restaurant zijn is het aan te raden te reserveren. Je kunt telefonisch een reservering maken via 06 57981891